Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Aljona Wertheim nieuwe secretaris-directeur SER Overijssel

Mevrouw Aljona Wertheim (47) is per 1 april 2019 benoemd tot nieuwe secretaris-directeur van de SER Overijssel. Zij werkt op dit moment nog bij de provincie Overijssel als adviseur beleidsinformatie (onderzoek en evaluaties) op het gebied van regionale economie. Aljona woont met haar man en twee kinderen in Zwolle.

Aljona Wertheim-Davygora heeft Arbeids-en Organisatiepsychologie gestudeerd en daarnaast verschillende mastercourses gedaan. Zij heeft de afgelopen tien jaar veel ervaring opgedaan met sociaal-economische vraagstukken, zowel als onderzoeker als in de rol van begeleider en adviseur. In haar vrije tijd is zij onder andere voorzitter/extern lid van enkele gemeentelijke rekenkamer- commissies (Hardenberg, Raalte, Hattem) en voorzitter van de Participatieraad in Zwolle.\fg

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren